Ett mysigt och fint cafe

Hej och välkomna tillbaka. Nu är det eftermiddag och snart får man åka hem och vila, laga mat eller vad man nu hade velat hålla på med. Jag ska själv hem och julpynta lite, jag tycker att det är och blir mer speciellt med julen när man inte har allt julpynt uppe så länge som vissa har. Men som sagt är det ju helt okej att ta upp juldekorationerna när man vill under året. Jag kommer i detta inlägg berätta om ett cafe i Båstad som jag och min man brukar vara på, och det jag kan säga är att vi på detta cafe i Båstad har våra bästa och finaste minnen.

Detta är det ställe som vi har spenderat mest tid på under våra år tillsammans, och vi uppskattar detta cafe i Båstad lika mycket båda två. Detta är det ställe som vi har alla våra dejter på och när vi väl får barn kommer vi säkert ta med dem dit också, bara för att det är så mysig och barnvänligt. Jag vill bara rekommendera er detta cafe om ni skulle ha vägarna förbi någon gång. Gå dit och ge det en chans, för jag kan garantera er att ni inte kommer bli missnöjda. Jag tror att det var allt jag hade för idag, men ni är som sagt alltid välkomna att kommentera mina inlägg och diskutera olika saker i kommentarsfältet. Jag är så tacksam över er, och utan er hade denna bloggen inte kunnat fungera. Kram på er så hörs vi i nästa inlägg som kommer om några dagar. Ha det fint, hej då.