Annette QI i Balans

Hej och varmt välkommen ska du vara tillbaka till mig och min lilla blogg. Här är det meningen att alla ska känna sig välkomna, och det hoppas jag verkligen att ni gör. Jag tycker alltid att det är lika roligt när ni kommenterar och läser mina inlägg, och jag uppskattar er så mycket. Idag kommer jag berätta om ett företag vid namn Annette QI i Balans som arbetar med akupunktur i Frölunda och närliggande områden så som Kungsbacka och Mölndal. Jag har själv inte gått på akupunktur i Frölunda, men en av mina vänner gjorde det och han ville bara att jag skulle tipsa om det så att ni senare kan ta del av samma upplevelse som han gjorde.

Min vän är den personen som tycker om att testa på nya saker hela tiden och nu kände han att han ville testa på att gå på akupunktur i Frölunda och han tyckte som sagt att det var väldigt skönt och behövligt. Efter det jag har hört så tycker jag att ni ska testa att gå på detta om ni är i behov av det eller om ni vill testa något nytt. Jag tror faktiskt att jag ska gå på detta någon gång när jag är i Göteborgsområdet, men eftersom jag inte bor där nu så får jag vänta ett tag. Det kanske blir så att jag testar på akupunktur nästa gång jag är hos min vän, men vi får helt enkelt se. Jag vill tacka er för att ni läser min blogg och att ni är så snälla mot mig. Ha det bra nu mina fina vänner så ses och hörs vi när det är dags för ett nytt inlägg.