Prisma kropp och själ

Hjärtligt välkommen in till min blogg den här vackra höstdagen. Jag har alltid många grejer att sätta händerna i. För några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle ha möjlighet till att göra någonting just den här hösten, för jag har haft så ont i ryggen. Men så hörde jag talas om ett företag inom massage i Kalmar, ett företag som heter Prisma kropp och själ och jag bestämde mig för att se om inte denna massage kunde vara bra för mig. Jag har nu varit där, och så bra som denna massage hjälpte mot ryggvärken trodde jag knappt skulle vara möjligt. Eftersom jag nu har fått sådan bra hjälp att komma till rätta med det här problemet genom en massagebehandling så kände jag att jag ville skriva ett inlägg om det här i bloggen till er idag. Fungerar det så bra för mig så kommer det givetvis fungera även för er. Hos Prisma kropp och själ kan man få hjälp med flera olika typer av behandlingar inom massage, och det beror på att alla ska kunna få en massage utifrån sina behov, önskemål och förutsättningar. Jag måste verkligen säga att kvinnan som driver det här företaget är oerhört bra på att ge massage, men så är hon också utbildad och har erfarenhet eftersom hon har hjälp så många personer i Kalmar inom massage. I och med att jag fick hjälp med att mjuka upp både muskler och leder så passar denna massage mig ypperligt, då det hjälpte mot värk i ryggen. Nu när min värk är borta är jag på mycket bättre humör än vad jag varit på länge, till glädje och till nytta för alla mina nära och kära.