Vart gör jag mina fransar?

Hej och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag är det fredag och det är även dags för ett nytt inlägg. Jag kommer prata om vart och hur jag fixar mina fransar, och jag går då till Finare i Karlstad som då jobbar med bland annat fransar i Karlstad. Jag har gått dit flera gånger och jag kunde inte vara mer nöjd än vad jag är just nu.

Anledningen till att jag började gå och göra mina fransar hos Finare i Karlstad var för att jag var i akut behov av en påfyllning av fransförlängning, men jag hade inte tid att gå till min dåvarande fransstylist. När jag valde att göra mina fransar i Karlstad hos detta stället visste jag inte att det skulle avar så bra, men nu är jag fast och jag kommer verkligen inte byta ställe. Ni har ställt massor med frågor om vart jag har gjort mina fransar den senaste tiden, och det är på just detta stället. Jag tycker att ni borde gå dit om ni har vägarna förbi, för ni kommer ju verkligen inte bli missnöjda med resultatet som ni kommer få. Detta är i alla fall det stället som gör fransar i Karlstad som jag kan rekommendera er, för de är helt enkelt bäst på det de gör. Mina vänner har också börjat gå dit, och det är hur roligt som helst att se att man kan uppskatta en fransstylist så mycket som jag och mina vänner gör. Det var nog allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer efter helgen. Kram på er.