Mopedskolan i Stockholm

Hej på er igen alla fina läsare. Nu var det ett tag sedan sist och jag hoppas att ni haft det bra under den här tiden som jag har varit borta från bloggen. Jag har varit fullt upptagen med att fokusera på en mopedutbildning som jag har varit med på så det är därför jag inte har synts till här på nätet. Nu är jag klar med denna mopedutbildning i Uppsala och jag måste säga att det var riktigt bra att det äntligen blev av att jag lärde mig att köra moped genom Mopedskolan i Stockholm

Det blev aldrig av att jag tog körkort och jag har klarat mig rätt så bra utan bil. Jag var lite orolig över att bli betraktad som “antik” av de andra deltagarna som var mest i tonåren, jag är ju riktigt gammal i deras ögon men det var ingen fara. Jag hade lite svårare än de yngre med teorin men till slut så förstod även jag. Nu har jag lärt mig att köra moped på ett säkert och mijövänligt sätt och när jag fyllde 45 köpte jag en splitter ny moped i present till mig själv. Jag måste säga att det var kvalitet på denna mopedutbildning i Uppsala och jag kommer därför att rekommendera er alla, ung eller gammal spelar ingen roll, att anmäla er på en mopedutbildning genom Mopedskolan Stockholm. Jag tror inte att jag hade något mer att ta upp om just det här mer än att jag tycker att ni ska titta in på hemsidan, gör det vetja, om ni skulle vilja vara med på en sådan här mopedutbidning i Uppsala. Ha det nu så jättefint och jag kan lova att det i fortsättningen inte blir något avbrott i bloggen, redan i morgon kommer det nya inlägg.