Min hy är mycket bättre nu

Nu är det dags för ännu ett inlägg och jag är väldigt glad över att ni återkommer till min blogg när ni känner på er att det kommer komma ut ett nytt inlägg. Just nu gör jag inte så mycket, jag ligger i sängen och ska snart gå upp för att jobba ett nattpass, och det kommer bli roligt tycker jag. Vill ni veta vad jag och en kompis gjorde för några veckor sedan? När jag var och hälsade på henne så gick vi nämligen på ansiktsbehandling i Växjö hos Eco Klinik Wislanda. Jag har generellt dålig hy, och eftersom min vän är väldigt bra på hudvård så kände båda två att vi kanske skulle gå på denna ansiktsbehandling i Växjö så att jag skulle kunna få bukt på min torra hy.

Sagt och gjort åkte vi dit när jag hälsade på henne, och jag kan säga att mitt ansikte blev mycket bättre med en gång. Jag använder själv en hudkräm ibland på kvällarna, men det är inte alls ofta. Nu har jag dock fått väldigt mycket tips på hur jag ska göra så att huden inte ska vara lika torr som den är nu, och efter några veckor så måste jag erkänna att ansiktet både känns och ser mycket bättre ut. Nästa gång jag ska till min vän så har vi redan bestämt att vi ska gå på samma ansiktsbehandling i Växjö som vi gjorde innan. Jag ser fram emot det, och om ni har vägarna förbi så tycker jag att ni borde gå till Eco Klinik Wislanda om ni vill ha en superbra behandling för ert ansikte. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra så hörs vi. Kram på er.