Massage i Ystad

Hallå där! Vad roligt att se dig här! Min tanke med det här inlägget är framförallt be er om tips, jag behöver nämligen gå på massage i Ystad men vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Jag har dock kollat in Hammers Hemmamassage men vill veta om någon av er har vänt er dit.

Sedan lång tid tillbaka har jag haft ganska mycket problem med min rygg, jag har otroligt lätt för att bli stel och få ont i ryggen. Det är något som har påverkat mig ganska mycket, men som tur är har jag hittat massagen. Att få massage hjälper verkligen när jag har ont i ryggen, därför går jag på massage med jämna mellanrum. Ganska nyligen flyttade jag till Ystad och jag har tyvärr inte hittat något företag att vända mig till för massage än. Därför tänkte jag att det är bäst att skriva ett inlägg och fråga er, det brukar alltid ge mig väldigt bra svar. Vet ni något bra företag som erbjuder massage i Ystad? Som sagt har jag kollat in Hammers Hemmamassage litegrann men jag är inte helt säker än. Jag skulle först vilja veta om någon av er har vänt er dit för en massage, och i så fall vad ni tyckte om massagen. Jag är nämligen lite petig med massage, jag vill vara säker på att jag får en bra massage när jag väl betalar för den. Så om ni själva eller någon i er närhet har varit hos det här företaget får ni gärna dela med er av er upplevelse och era tankar kring massagen. Det hade verkligen hjälpt mig i valet av företag, det finns ju så många företag som erbjuder massage i Ystad. Tack på förhand!